Opis forum
AT też się rozpadło, jak już słusznie zauważono na tym forum nasi przeciwnicy przez stworzenie nowych plemion pozbyli się nieaktywnych graczy, i teraz starają się robić dobre miny do złej gry, i udają naszych przyjaciół. Jak dla mnie to oni w nas jeszcze uderzą.
Nasze Plemię na razie jest zdania że należy chwilę odczekać, to jest pewne, i że wojna z nimi wybuchnie na nowo, to także jest pewne, więc off, off i jeszcze raz off, no i trochę defa też się przyda
jednego z ETD mam jak mowilem w zasiegu ręki.. wioska 3k pkt, gracz assassin90 , mysle, ze sie przyda! o 16.04 jesli nei zobaczycie tej wioski pod moja kontrola tzn. ze cos sie spier..lilo jak to sie mowi...
Nie wiem dlaczego tak cicho, ja mam sprawy uczelniane ostatnio na głowie, więc i mało czasu przed Plemionami ostatnio
Dobra sprawa wygląda tak, mamy wojnę z tym całym ETD, i przydałoby się zorganizować jakiś porządny atak na Gevina, jako założyciela, i Adzixxa, jako tego najmocniejszego od nich, po takim ciosie pewnie się zastanowią nad kontynuowaniem walki.
Tylko chodzi tu o taki atak, aby niewiele po tych chłopakach zostało, myślicie że może się to udać?
nie wiem, bedzie cholernei ciezko, bo musielibysmy zrobic jakis zajebisty atak.. po 4-5 zmylek na kazdego ich ziomka, i sporo atakow czyszczacych za ktorymi zaraz poszlyby grubasy, 4 na wioske...
Tak arsen trzeba mieć 4 grubasów każdy wtedy za jednym zamachem zabieramy wiochę więc wsparcia nie wyślą.Trzeba wybrać osoby czyszczące i te z grubasami.Ci co mają czyścić będą pakować w lk i toporki.A ci od grubasów w grubasy bo woja chyba nie trzeba dużo po czyściochu wystarczy tam ze 200lk
Trzeba zmobilizować graczy wokół Gevina, w sumie jakby każdy z plemienia podesłał im trochę zasobów, co w przy pełnym wsparciu daje ich sporo można sobie na dużo pozwolić.
No i gdy poślemy masę ataków na Gevina, to ich plemię zacznie typować która wioska jest atakowana, a która idzie do przejęcie, nie wiem czy wpadną na taki pomysł że będziemy chcieli zająć wszystkie
no i pasuje to szybko zrobic bo gevin po ataku na mnie jest osłabiony stracil 2k toporów i 1,5k lk , mysle ze teraz bedzie chcial odbudowac ofa i ma na tyle wiosek zeby szybko to zrobic dlatego trzeba atakowac w miare szybko